Tässä blogissa kerron Vladivostokiin kesällä 2014 suuntautuvasta moottoripyöräreissustani

11.2.14

Kevään odotusta

Viimeisestä blogikirjoituksesta on vierähtynyt aikaa jo tovi. Oli odotettavissa, että vuoden alku tulee olemaan hiljaisempaa, koska kaikki mitä tähän mennessä on valmistellut, on mennyt kohtuullisen hyvin putkeen. Uuden passin hankinta ja viisuminanomus ovat olleet konkreettisia asioita tammi-helmikuussa.Viisumin hankintaan sain sellaisen vinkin, että kannattaa ottaa vanhasta viisumista kopio ja laittaa viisumihakemuksen mukaan. Se kuulemma helpottaa uuden hakemista.

Nyt katseet suuntaavat pyörän huoltoon. Tarkoituksena on tehdä yhdistetty 10tkm ja 20tkm huolto, jossa vaihdan kaikki nesteet, renkaat, ketjut ja rattaat, ilmanputsarin ja jarrupalat. Pyörällä ei ole ajettu kuin 9tkm, mutta varmempaa huoltaa nyt kuin tien päällä. Osia on tullut tilattua netistä siten, että useamman nettikaupan sivusto on samalla kertaa auki ja ennen tilausta vertailee hieman hintoja, millä kukin myy osia. Pieni säästö, mutta maksimaalinen nautinto.

Sen verran asennushommia sain aikaiseksi, että ajelin pyörän pikkupakkasessa kaverin luo talliin, jossa laitettiin laukkuraudat kiinni. Itsellä kun ei vielä ole lämmintä tallia käytössä. Toivottavasti sekin asia korjaantuu vuoden sisällä.

Mutta, palaan tiiviimmin taas asiaan, kun kelit muuttuvat ajokelpoisiksi. Viime vuonna ajoin ensimmäisen kerran 16.3., joten eiköhän se tänäkin talvena ala olla sopiva ajankohta, ellei takatalvi iske.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti