Tässä blogissa kerron Vladivostokiin kesällä 2014 suuntautuvasta moottoripyöräreissustani

17.1.16

Kesä 2016 lähestyy, aika aloittaa reissusuunnittelu

Ulkona on 30 astetta pakkasta. Toista viikkoa on paleltu ennätyspakkasissa ja lunta on maassa vähän. Takkatuli loimuaa ja istun sen äärellä läppäri sylissäni. Kypärän ja ajoasujen tarjousten tutkimista, haaveilua ja reittien suunnittelua. Eli kesän 2016 ennakkoja ajatuksia.

Kesän 2015 ajot olivat vähissä

Eipä tullut edellisenä kesänä paljon ajeltua. Kesän 2014 Vladivostokin reissu Antin kanssa + kevään ja syksyn ajot toivat Teneren mittariin n. 25000km.

Viime kesänä kilometrejä tuli ehkä puolet siitä. En ole varma, kun ei tullut niin tarkkaan seurattua. Noin 6000km kertyi siitä, kun kiersimme kaverini Patrykin kanssa Itämeren ympäri kuudessa päivässä. Päivämatkat olivat päälle 1000km, jopa 1400km. Vaikka ajoimme lähes koko ajan, oli reissu ikimuistoinen. 

Tulevat ajot

Ensi kesän reissusuunnitelmia mietitään kovasti. Jonkinlainen hahmo on jo olemassa. Sen tiedän jo, että paljon telttaöitä ja erilaisten ihmisten kohtaamista liittyy reissuun. Seuraa blogia ja kerron piakkoin lisää. Siitä se taas lähtee suunnittelu käyntiin. Tuntuu vain suunnittelu Venäjän reissun jälkeen kovin helpolta hommalta. Ei tarvitse jokaista osaa punnita ja mitata. Ja nyt tiedän, että paljon vähemmän tulee olemaan tavaraa mukana.

Pakkasterveisin

Tero

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti