Tässä blogissa kerron Vladivostokiin kesällä 2014 suuntautuvasta moottoripyöräreissustani

1.6.16

Kuukausi lähtöön Suomen ympäri 2016

Talven pakkaset ovat kaukainen muisto vain. 


Kuukauden päästä olisi tarkoitus lähteä ajelemaan suunniteltua reittiä. Kuten arvelinkin, uusia ajatuksia ja ajokavereita pukkaa reissulle mukaan. Kevään aikana en ole saanut (taaskaan) valtavaa moottoripyöräily innostusta käyntiin, eli ajot ovat olleet lähinnä työmatkoja, mutta jospa se tästä taas innostus kasvaa, kun lähtöpäivä lähestyy.

Mitä sitten olen tehnyt kevään aikana?

Varusteita olen hieman päivitellyt, reittisuunnittelussa lähinnä tutkiskellut vinkkejä käyntikohteista ja houkutellut poikaani (17v) mukaan reissuun. Tiedän, että kaksi päällä voi olla hitaampaa ja tuskallisempaa reissata pienellä pyörällä, mutta olisihan se laatureissu joka tapauksessa. Näillä näkymin myös uusi ajokaveri lähtee mukaan pohjoisen lenkille, joten jonkin verran on tullut keskusteltua hänen kanssaan odotuksista. Etelä-Suomen ajovaihtoehtona olen jopa pyöritellyt sellaista ajatusta, että ajaisin sen 2000 mailin rautaperseajona.

Videokuvaus ajatukset reissulta eivät ole kadonneet, mutta riippuen matkan kokoonpanosta, voi sisältö olla alkuperäiseen ideaani verrattuna erilaista, joten useampaa suunnitelmaa on tullut kirjoiteltua ylös.

Kyllä se tästä lähtee ja blogi päivittyy taas reissun aikana.
Route 3,365,422 - powered by www.mopedmap.net

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti