Tässä blogissa kerron Vladivostokiin kesällä 2014 suuntautuvasta moottoripyöräreissustani

11.6.14

Toinen päivä Moskovassa

10.6. Tiistai. Aamulla nukuttiin kohtuullisen pitkään ja koska ulkona satoi vettä, emme lähteneet seikkailemaan, vaan jäimme kämpille ja Helgi lähti töihin. Tehtiin matkustusilmoitus ulkoasianministeriön sivuilla, koska se oli jäänyt tekemättä ja etsittiin Antin kameran muistikorttia. Siinä onkin etsimistä, kun koko ajan pienenevät. Kohta varmaan niitä ei käsittele kuin pienisormiset ja tarkkanäköiset ja hekin vain laittaessaan laitteeseen. Eikö voisi kuvitella, että kun tallennustila kasvaa kortissa niin koko pysyisi samana, mutta ei.
Iltaohjelmaa
Kävimme syömässä Bruder -nimisessä paikassa ja Helgi soitti Yekateringburgiin kaverilleen, joka kutsui meidät "Black Knivesin" -kerhotalolle, jossa meistä pidettäisiin hyvää huolta. Odotamme ilolla tätä kohtaamista. Muutenkin hidas etenemisemme kohti Vladivostokia antaa meille mahdollisuuden tavata paikallisia motoristeja, joten olemme hyvissä käsissä. Täällä ei katsota millä pyörällä ajat tai miten pukeudut, eikä tarvitse kuunnella rockia ollakseen tervetullut. Ravintolasta suuntasimme Punaiselle torille.
Punainen tori ja juhlat illalla
Yksinkertaistettuna luulin paikkaa suuremmaksi, mutta vaikuttava paikkahan se oli. Olimme liikenteessä niin myöhään, että paikalla oli vain muutama turisti, mutta olisi kaduttanut jäädä näkemättä. Illaksi suuntasimme metrolla mutkitellen (jos tällainen kuvaus sallitaan), jälleen toiselle laidalle kaupunkia. Tapasimme Helgin ystävän, joka on ammatiltaan tatuointitaiteilija. Ilta istuttiin hänen luonaan kera muutaman kaverin ja keskustelimme niitä näitä. Juhlittiin muuten ilman alkoholia, joka hieman yllätti, koska odotin suurta määrää ihmisiä ja paljon vodkaa. Parempi näin, koska aamulla yritämme päästä ajelemaan hieman maastossa.

Posted via Blogaway Pro

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti